• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

DİLE KOLAY: “MELİKGAZİ’DE 5 YILDA 21 ADET OKUL”

DİLE KOLAY: “MELİKGAZİ’DE 5 YILDA 21 ADET OKUL”
278 Görüntülenme
24 Şubat 2024-16:53

DİLE KOLAY: “MELİKGAZİ’DE 5 YILDA 21 ADET OKUL”

Melikgazi Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde hayata geçirdiği Keriman Erkan İlkokulu ve Dr. Rasime Erkan Anaokulu’nun açılış törenini gerçekleştirdi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nin yapılan ve yapılacak hizmetlerle altın çağını yaşayacağını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Yıldırım Beyazıt Mahallemizde birçok hizmeti hayata geçirdik. Bunların en önemlileri arasında kentsel dönüşüm var. 1. etap çalışmalarımızı 1 sene içerisinde bitirdik. Mart ayında da ihalesini yaparak 6 bloktan oluşan 2. etabın yapımına başlayacağız. Gecekondularla anlaşıp yıkarak, yeni yollar yaptık. Yıldırım Beyazıt'a okul, cami, park, gibi birçok hizmeti kazandırdık. Türkiye'de en çok okul yapan belediye olarak okul açılışlarımız devam ediyor. Hayırseverlerimizin verdiği arsa üzerine hem anaokulu hem de ilkokul olmak üzere 2 adet okulu yapmış olduk. Kendilerine teşekkür ederim. Allah daha nice hayırlar yapmayı nasip etsin. Şuanda Havacılık ve Uzay Lisemizde devam ediyor. Onuda kısa zamanda tamamlayarak Kayseri'mizin hizmetine açacağız. Mehmet Özhaseki Bakanımızın başlatmış olduğu Kayseri belediyecilik modelini biz de elimizden geldiğince uygulamaya çalışıyoruz. Şehri imar ederken neslimizi de ihmal etmiyoruz. 15 adet kütüphane yaptık. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda ilerliyoruz. Kayseri'de en yoğun nüfuslu ilçeyiz. Bu kapsamda en çok okul, cami, sağlık ocağı, sosyal tesis, park ve kentsel dönüşüm gibi çalışmaları yapıyoruz. Yıldırım Beyazıt bundan sonra altın çağını yaşayacak. 31 Mart'a çok az kaldı. Bizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Sayın Devlet Bahçeli ile el ele verdiği bu yürüyüşüne Kayseri'de, Melikgazi'de en güçlü desteği vereceğiz. Kayseri'de güzel bir birliktelik var. Rabbim bunu daim etsin. Okullarımız mahallemize ve Kayseri'mize hayırlı olsun." dedi.

Hayırsever Dr. Rasime Erkan’da dileğinin Mustafa Palancıoğlu sayesinde gerçek olduğunu söyleyerek, “Bize bu işte en büyük kolaylığı sağlayan Mustafa Palancıoğlu Başkanımız. Çok istediğim bir şeyi onun sayesinde gerçekleştirdim. Kendisi çok çalışkan, hayırsever ve insanlara destek olan birisi. Bir inşaat yaptırmak çok zor. Ama sağolsun Başkanımızın sayesinde dileğimiz yerine geldi. Çocuklarımızın başarılı olması, ailesine ve ülkesine faydalı olması için iyi bir eğitim alması son derece önemli. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim." dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Mustafa Palancıoğlu Başkanımız, çalışkan, gayretli şehrimize sevdalı bir başkan. Kayseri’de 16 ilçe belediye başkan olarak el ele çalışıyoruz. Bu dayanışma içerisinde şehrimizi daha iyi bir noktaya getirdik. Kayseri Türkiye’de adından söz ettiren bir şehir. Bundan sonrada bu böyle ele ele gönül gönüle devam edecek. Keriman Erkan İlkokulu ve Dr. Rasime Erkan Anaokulu’nun hayırlı olmasını dilerim.” diye konuştu.

Kayseri AK Parti Milletvekili Murat Cahit Cıngı ise, “Melikgazi Belediyesi Türkiye’de en çok okul, sağlık ocağı ve sosyal tesis yaptıran belediyesi. Burada da büyük bir ihtiyaç vardı böylece giderilmiş oldu. Yapılan tüm hizmetler için Belediyemize ve hayırseverimize teşekkür ederim. Çocuklarımız burada ülkemizin geleceğini şekillendirecek. Okullar şehrimize çok önemli katkılar sunuyor. Bundan sonra binalardan ziyade beyinlere de yatırım yapmamız gerekiyor. Geleceğin devlet adamlarının yetişeceği üstün zekalı çocuklarımızın yetişeceği yerler de yapmak lazım. Bu iki okulumuz Kayseri’mize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de bir konuşma yaparak şunları söyledi:

“Değerli hayırseverimize bu güzel eser için teşekkür ederim. Ayrıca Mustafa Palancıoğlu Başkanıma da çok teşekkür ederim. 5 yılda 21 okul yaptı. Dile kolay. Koca koca şehirlerin belediye başkanları bunları yapmıyor. Bu tür eserler hayır vakfı gibidir. Yıllarca hizmet eder. Hayır konusunda Kayserili hemşehrilerimizin eline su dökecek başka şehir görmedim. Hep birlikte çok çalışıp ülkemizi daha iyi yerlere getirmeliyiz. Bu güzel hizmetin hayırlı olmasını dilerim. “ (AY) KURUM HABER

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft