• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

MELİKGAZİ KAYSERİ BASKETBOL, ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

MELİKGAZİ KAYSERİ BASKETBOL, ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR
505 Görüntülenme
16 Aralık 2023-15:49

MELİKGAZİ KAYSERİ BASKETBOL, ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol, ligin 15. haftasında BOTAŞ'ı yenerek hem galibiyet serisini sürdürmek hem de devre arasına moralli girmek istiyor.

Hem ligde hem de Avrupa'da üst sıraları hedefleyen Kayseri ekibi, 13 Aralık Çarşamba günü FIBA Kadınlar Avrupa Kupası play-off ilk maçında İspanya'nın Movistar Estudiantes takımını 81-55 yenerek rövanş öncesinde önemli avantaj elde etti.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası maçındaki farklı galibiyetle moral bulan Melikgazi Kayseri Basketbol, Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor ve Hatay Büyükşehir Belediyespor maçlarının ardından yarın deplasmanda BOTAŞ'ı da yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi ve devre arasına moralli girmeyi hedefliyor.

Melikgazi Kayseri Basketbol'un başantrenörü Emre Özsarı,  Avrupa Kupası maçında alınan galibiyetin hem kulüp hem de Türk sporu için çok önemli olduğunu söyledi.

Oyuncularının sahada ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını vurgulayan Özsarı, "Maça çok iyi hazırlanmıştık. Oyuncularımız tüm taktiklerimizi sahaya yansıttı. Gruplarda hiç yenilmeyen İspanya takımına karşı maça iyi başladık. Maçın başında elde ettiğimiz sayı avantajını karşılaşmanın sonuna kadar götürmeyi başardık." dedi.

- "Avrupa'nın en iyi 16 takımından biri olarak dönmek istiyoruz"

Rövanş maçında daha zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediklerinin altını çizen Özsarı, şöyle devam etti:

"İlk maçı 26 sayı farkla kazandık ama bu turu atladık, son 16’ya kaldık anlamına gelmiyor. İspanya'da bizi çok zor bir karşılaşma bekliyor. Rakibimiz evinde çok iyi oynuyor. Buradaki maçta 1,5 dakikada 12 sayılık bir seri yakaladılar. Eğer agresif bir oyun oynamazsak, onları yumuşak karşılarsak sorun yaşayabiliriz. Tur cebimizde gibi bir algı oluşmasını istemiyoruz. 26 sayı fark çok büyük bir avantaj ama zor bir maç bizi bekliyor. İnşallah turu atlayıp Kayseri'ye Avrupa'nın en iyi 16 takımından biri olarak dönmek istiyoruz."

Melikgazi Kayseri Basketbol'un tecrübeli bir ekip olduğuna değinen Özsarı, hem ligde hem de Avrupa'da Türkiye ve Kayseri'yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını aktardı. (AY) AA

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft